BBMUSICA Kft. zenei honlapja
„az igényes zene szolgálatában…”

Korábbi hírek >

Legfrissebb hírek

2014.09.12 19:00
Jótékonysági koncert

2014.09.12-én Ausztriában adtunk koncertet, Jan Zöhrer leukémiás kisfiúért. A bevételt a kisfiú kezelésére ajánlották fel a szervezők. Ezúton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!

2014.01.04 18:00
Újévi koncert

Különleges volt a hagyományos újévi koncert, melynek január 4- én a Csili Művelődési Központ adott otthont. Ez volt a 15. ilyen rendezvény, amely egyben megnyitója is volt Pesterzsébet 90 éves születésnapja alakalmából 2014- ben szervezendő ünnepségsorozatnak. Ebből az alkalomból az elműlt 9évtized legismertebb zeneszámait és táncait hallhatták- láthatták a koncertre meghívott vendégek.

2014.01.03 08:39
Óévbúcsúztató a Gaál Imre Galériában

Óévbúcsúztató koncertet tartott a BB Musica együttes a Gaál Imre Galériában. Balásházi Bálint zongoraművész, zenepedagógus, és két fiatal énekművész, Barlay András (bariton) és Újhelyi Andrea (szoprán) örvendeztette meg a közönséget Mozart, Donizetti, Puccini, Rossini műveivel.

Hírek

Karácsonyi koncert 2012.12.30 10:04
Az összeállítás első részében a magyaron kívül német, spanyol és francia karácsonyi énekek csendültek fel, többek között a Mennyből az angyal, az Ó szép fenyő, az O, du Fröliche, a Ropopompom, a Ding-dong. A műsorszámok között szerepelt Robert Stolz szerzeménye, az Es blüht eine Rose, és Adolphe Adam műve az O, holy night. Pócsik Viktor fiatal furulyaművész Vivaldi Négy évszak című concertojából a Telet szólaltatta meg, majd Johann Sebastian Bach Begnadigte Seelen kantájából adott elő részletet, amely énekkel párosult.

A karácsonyi dalok után az operák világa következett: Mozart Varázsfuvolájából duettet énekelt Barlay András és Újhelyi Andrea. Majd Dvorák Rusalka című operájából hangzott el a Hold dala Újhelyi Andrea előadásában. Ezután két operaária is felcsendült Donzetti Don Pasquale című operájából Norina belépője, illetve Bizet: Carmen című operájából a Torreádor dala. A közismert Luigi Denza szerzeményét, a Funicculi, funiculá olasz operettet az előadóművészek a közönséggel együtt énekelték.
A közönség többször is visszatapsolta a művészeket, akik ráadásként Rossini Macskaduettjét adták elő derűvel és kellő humorral. Az előadás után pogácsával és üdítővel kínálták a közönséget, a művészek és a zenerajongók kötetlenül beszélgettek egymással. 


ILMA

Vissza