BBMUSICA Kft. zenei honlapja
„az igényes zene szolgálatában…”

Korábbi hírek >

Legfrissebb hírek

2014.09.12 19:00
Jótékonysági koncert

2014.09.12-én Ausztriában adtunk koncertet, Jan Zöhrer leukémiás kisfiúért. A bevételt a kisfiú kezelésére ajánlották fel a szervezők. Ezúton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!

2014.01.04 18:00
Újévi koncert

Különleges volt a hagyományos újévi koncert, melynek január 4- én a Csili Művelődési Központ adott otthont. Ez volt a 15. ilyen rendezvény, amely egyben megnyitója is volt Pesterzsébet 90 éves születésnapja alakalmából 2014- ben szervezendő ünnepségsorozatnak. Ebből az alkalomból az elműlt 9évtized legismertebb zeneszámait és táncait hallhatták- láthatták a koncertre meghívott vendégek.

2014.01.03 08:39
Óévbúcsúztató a Gaál Imre Galériában

Óévbúcsúztató koncertet tartott a BB Musica együttes a Gaál Imre Galériában. Balásházi Bálint zongoraművész, zenepedagógus, és két fiatal énekművész, Barlay András (bariton) és Újhelyi Andrea (szoprán) örvendeztette meg a közönséget Mozart, Donizetti, Puccini, Rossini műveivel.

Hírek

Három napon át köszöntötték a nőket 2013.03.08 20:55

Székler Zoltán területi titkár üdvözölte a résztvevőket, a Csili bejáratnál virággal köszöntötték a hölgyeket. Szabados Ákos polgármester bevezetőjében beszámolt arról, hogy Pesterzsébet önkormányzatának ez évi költségvetése hiány nélkül készült. Hozzátette: - Már a 2012-es évet is pozitívan zártuk.
- Ez nagyon nagy előrelépés volt és köszönet jár a kerület valamennyi közalkalmazottjának és köztisztviselőjének az ezzel kapcsolatos munkáért. Ebben az esztendőben a megtakarítások részbeni felhasználásával szeretnénk egy kicsit látványosabb javulást elérni, különösen a járdák állapotának javítása terén. Juhász Lajosné alpolgármester közreműködésével a szociális területen is történtek jelentős változások, például tavaly megújult a Jókai Mór utcai rendelő. Jó néhány óvoda nyílászáró cseréje is várható. Pesterzsébet önkormányzata újra működtetni szeretné közbiztonsági alapítványát. Viszonylag nyugodtabb és lényegesebb eredményesebb évnek nézünk elébe - mondta  polgármester, aki szép nőnapot kívánt a megjelent hölgyeknek. Az ünnepség szervezéséből Székler Zoltán, az MSZOSZ nyugdíjas szövetsége pesterzsébeti csoportjának titkára mellett Csibor Attiláné gazdasági vezető is kivette a részét.
ILMA

Vissza