BBMUSICA Kft. zenei honlapja
„az igényes zene szolgálatában…”

Korábbi hírek >

Legfrissebb hírek

2014.09.12 19:00
Jótékonysági koncert

2014.09.12-én Ausztriában adtunk koncertet, Jan Zöhrer leukémiás kisfiúért. A bevételt a kisfiú kezelésére ajánlották fel a szervezők. Ezúton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!

2014.01.04 18:00
Újévi koncert

Különleges volt a hagyományos újévi koncert, melynek január 4- én a Csili Művelődési Központ adott otthont. Ez volt a 15. ilyen rendezvény, amely egyben megnyitója is volt Pesterzsébet 90 éves születésnapja alakalmából 2014- ben szervezendő ünnepségsorozatnak. Ebből az alkalomból az elműlt 9évtized legismertebb zeneszámait és táncait hallhatták- láthatták a koncertre meghívott vendégek.

2014.01.03 08:39
Óévbúcsúztató a Gaál Imre Galériában

Óévbúcsúztató koncertet tartott a BB Musica együttes a Gaál Imre Galériában. Balásházi Bálint zongoraművész, zenepedagógus, és két fiatal énekművész, Barlay András (bariton) és Újhelyi Andrea (szoprán) örvendeztette meg a közönséget Mozart, Donizetti, Puccini, Rossini műveivel.

Hírek

A tavaszt és március 15-ét köszöntötte a Vajda Gipsy Koncertzenakar 2013.03.16 17:19
Ecsedi-Nagy Andrea felkonferálása után kezdetét vette a pazar zenei program. Hallhattuk Brahms: V. Magyar táncát, Strauss: Éljenek a magyar! című művét, valamint Kossuth dalokat a zenekar és Egri Sándor operaénekes előadásában. Az est során felcsendült Lehár: Cigányszerelem című szerzeménye, A Csitári hegyek alatt című dal Újhelyi Andrea operaénekes előadásában Vajda Gergely hegedűszólójával. Elhangzott Weiner-Berki: Rákóczi indulója, Kacsóh Pongrác: Rákóczi megtérése - a zenekar és Karczagi János operaénekes előadásában. Fecsendült Erkel Palotása, és a Cigánykesergő és csárdás zenekar - Rupa Ilona előadásában.
Várhalmi András, a Csili igazgatója vállalta a narrátor szerepét, Kossuth és Petőfi történeteket idézett fel. Elhangzottak Petőfi megzenésített versei, a Tavaszi szél vizet áraszt. A külföldi zeneszerzők mellett Kodály Zoltán művei is felcsendültek (Galántai táncok, A csitári hegyek altat, Intermezzo), Liszt II. magyar rapszódiája. A közönség visszatapsolta a művészeket.
A produkcióban a Berzsenyi Néptáncegyüttes három fiatal néptáncosa is közreműködött.
Ilma
Vissza