BBMUSICA Kft. zenei honlapja
„az igényes zene szolgálatában…”

Korábbi hírek >

Legfrissebb hírek

2014.09.12 19:00
Jótékonysági koncert

2014.09.12-én Ausztriában adtunk koncertet, Jan Zöhrer leukémiás kisfiúért. A bevételt a kisfiú kezelésére ajánlották fel a szervezők. Ezúton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!

2014.01.04 18:00
Újévi koncert

Különleges volt a hagyományos újévi koncert, melynek január 4- én a Csili Művelődési Központ adott otthont. Ez volt a 15. ilyen rendezvény, amely egyben megnyitója is volt Pesterzsébet 90 éves születésnapja alakalmából 2014- ben szervezendő ünnepségsorozatnak. Ebből az alkalomból az elműlt 9évtized legismertebb zeneszámait és táncait hallhatták- láthatták a koncertre meghívott vendégek.

2014.01.03 08:39
Óévbúcsúztató a Gaál Imre Galériában

Óévbúcsúztató koncertet tartott a BB Musica együttes a Gaál Imre Galériában. Balásházi Bálint zongoraművész, zenepedagógus, és két fiatal énekművész, Barlay András (bariton) és Újhelyi Andrea (szoprán) örvendeztette meg a közönséget Mozart, Donizetti, Puccini, Rossini műveivel.

Hírek

Aranykezű mesterek - fellépés a díjátadón 2013.12.05 11:25
Az Aranykezű Mesterek megválasztásának ötlete Szabados Ákos polgármester úrtól ered. Kezdeményezésére, a Vállalkozók napja alkalmából, az önkormányzat - a kerületi kereskedelmi és iparkamara jóváhagyásával - minden évben elismerésben részesíti a XX. kerületben a lakosság közmegelégedésére több évtizede kitűnő szakmai tevékenységet végző mestereket. Az ünnepi műsorban a BB Musica komolyzenei együttes lépett fel nagy sikerrel.
Az első ilyen rendezvényre 2008-ban került sor, így tehát idén ezen elismerések átadását már 5. alkalommal tették meg. A lakossághoz intézett felhívásra érkezett jelölések, és a kerületi kereskedelmi és iparkamara felterjesztése alapján, ez évben 21 mesterember érdemelte ki az önkormányzat elismerését kiemelkedő szakmai munkájáért. Az ünnepségen névre szóló oklevelet vehettek át, mellyel mostantól, - üzletük falára kitéve is - büszkélkedhetnek. Pesterzsébeten 5 év alatt összesen 110 személy érdemelte ki az "Aranykezű mester" címet.
Fotó: Bajnoczi István 
Vissza