BBMUSICA Kft. zenei honlapja
„az igényes zene szolgálatában…”

Korábbi hírek >

Legfrissebb hírek

2014.09.12 19:00
Jótékonysági koncert

2014.09.12-én Ausztriában adtunk koncertet, Jan Zöhrer leukémiás kisfiúért. A bevételt a kisfiú kezelésére ajánlották fel a szervezők. Ezúton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!

2014.01.04 18:00
Újévi koncert

Különleges volt a hagyományos újévi koncert, melynek január 4- én a Csili Művelődési Központ adott otthont. Ez volt a 15. ilyen rendezvény, amely egyben megnyitója is volt Pesterzsébet 90 éves születésnapja alakalmából 2014- ben szervezendő ünnepségsorozatnak. Ebből az alkalomból az elműlt 9évtized legismertebb zeneszámait és táncait hallhatták- láthatták a koncertre meghívott vendégek.

2014.01.03 08:39
Óévbúcsúztató a Gaál Imre Galériában

Óévbúcsúztató koncertet tartott a BB Musica együttes a Gaál Imre Galériában. Balásházi Bálint zongoraművész, zenepedagógus, és két fiatal énekművész, Barlay András (bariton) és Újhelyi Andrea (szoprán) örvendeztette meg a közönséget Mozart, Donizetti, Puccini, Rossini műveivel.

Hírek

Újévi koncert 2014.01.04 18:00
"A 2014-es év köszöntésére rendezett, hagyományos újévi koncertünk nyitányára Pesterzsébet kéke-fehér zászlaja a magasba kúszott, így jelezvén, hogy ma este nemcsak egy új, reményteljes esztendő kezdetét, hanem lakóhelyünk városi rangra emelésének kerek 90. évfordulóját is köszöntjük" - hangzottak a műsor elején az est háziasszonya, Ecsedi-Nagy Andrea sajtó- és protokollfelelős bevezető szavai.
Ezután Szabados Ákos polgármester köszöntötte a vendégeket, és elmondta, hogy a 90 éves évforduló sok különleges rendezvényt fog tartogatni az év folyamán, amelyek mindegyike erősíti az összefogást, hogy közösen, közös érdek által vezényelve tegyünk a kerületért. A műsorvezető kérésére felidézte a számára legfontosabb momentumot Pesterzsébet életéből.
Az anekdozátás után Ecsedi- Nagy Andrea közös nosztalgiázásra hívta a közönséget. A koncert műsorát az újévi koncertek állandó szereplője, a Pesterzsébeti Városi Fúvószenekar karmestere, Pesterzsébet díszpolgára, Jakab Gedeon állította össze. Ő válogatott az elmúlt 90 év legközismertebb dalaiból, és ő választotta ki azokat a művészeket, akik szerinte méltóan reprezentálják a zenei műfajokat, korszakokat. Az énekesek választásánál szempont volt még, hogy életkoruk minél több évtizedet átöleljen. A koncerten teret kaptak a tízen-huszonéves ifjú tehetségek, akiket Józan Vivien, Sárkány Krisztián és Újhelyi Andrea képviselt, a már sikereket elért előadók, mint Kapócs Zsóka, valamint a világot bejárt, nagynevű, örökifjú sztárok, azaz Pitti Katalin és Poór Péter. Az elmúlt 9 évtized divattáncait pedig a gödöllői Sway Sporttánc Egyesület országos és Európa-bajnok táncosai mutatták be.
SzA
Vissza