BBMUSICA Kft. zenei honlapja
„az igényes zene szolgálatában…”

Korábbi hírek >

Legfrissebb hírek

2014.09.12 19:00
Jótékonysági koncert

2014.09.12-én Ausztriában adtunk koncertet, Jan Zöhrer leukémiás kisfiúért. A bevételt a kisfiú kezelésére ajánlották fel a szervezők. Ezúton is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!

2014.01.04 18:00
Újévi koncert

Különleges volt a hagyományos újévi koncert, melynek január 4- én a Csili Művelődési Központ adott otthont. Ez volt a 15. ilyen rendezvény, amely egyben megnyitója is volt Pesterzsébet 90 éves születésnapja alakalmából 2014- ben szervezendő ünnepségsorozatnak. Ebből az alkalomból az elműlt 9évtized legismertebb zeneszámait és táncait hallhatták- láthatták a koncertre meghívott vendégek.

2014.01.03 08:39
Óévbúcsúztató a Gaál Imre Galériában

Óévbúcsúztató koncertet tartott a BB Musica együttes a Gaál Imre Galériában. Balásházi Bálint zongoraművész, zenepedagógus, és két fiatal énekművész, Barlay András (bariton) és Újhelyi Andrea (szoprán) örvendeztette meg a közönséget Mozart, Donizetti, Puccini, Rossini műveivel.

Partnerek

 

SENZA DIRIGENTE KAMARAZENEKAR

 

 

 

 

 

 

 

koncertmester: Rozsi Krisztina
www. sdzenekar.uw.hu

 

BELLA PÉTER

tekerőlantos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bellapeter.uw.hu 

 

NICK BRIGITTA 

népzenész, népi zenekar vezető 

Kisgyermekként kezdtem hegedülni önálló elhatározásból, majd 15 év komolyzene után beiratkoztam népi hegedűre Virágvölgyi Mártához. Egy fantasztikusan gazdag dallamvilágra, hihetetlenül támogató zenész tanárokra leltem, és a hegedűhöz való viszonyom is alaposan megváltozott. Azóta zeneiskolai keretekből kilépve magánúton, zenei táborokban és sok egyéni munkával fejlesztem tudásomat. Rengeteget köszönhetek a prímások mellett a kíséretet oktató tanároknak is (Nagy Zsolt – Méta, Dűvő Zenekar, Havasréti Pál – Téka Zenekar). A népzenészek nagy családjában kötött barátságoknak köszönhetően jópár formációban sikerült színpadra lépnem. Muzsikáltunk már teljes önálló népzenei koncertet, egész estés táncházat, tartottunk népzenei hangszerbemutató órát gyerekeknek, kísértünk táncegyüttesek koreográfiáit, esküvői menetet, stb.

Bár a komolyzenéhez sem lettem hűtlen, mára mégis otthonosabban mozgok a magyar népzenében.

 

PÁVEL EDIT HEGEDŰMŰVÉSZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CANTO ARMONICO KAMARAKÓRUS

művészeti vezető: Rózsavölgyi Ildikó

 

 

 

 

 

 

 


TÓBI DÁNIEL 

fényképész, fotóriporter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.pillanatmegorokito.hu

 

 

  

 

Linkek:

 Erika Esküvői- és Alkalmi Ruhaszalon  

ERIKA-SZALON.HU

CHOPIN.HU

MUSICANSWHO

KLASSZIK RÁDIÓ

 

SOFTIC Kft.